Urmărește-ne

FB
artitudini revista de cultura dedicata artelor
P

latformă independentă dedicată artelor, artitudini.ro a apărut ca să îmbine spiritul critic și spiritul ludic, analiza și exercițiul de imaginație. Artitudini.ro ar putea fi ca o lupă prin care să priviți un spectacol de teatru, un film, o expoziție, o carte, un creator, un personaj. Acceptați invitația și lumea artelor se va reconfigura tot timpul. Ce vedeți folosind această lupă vă poate bucura, contraria, enerva. Și mai ales vă poate invita la reflecție, într-un spațiu al libertății din secolul XXI.

Echipa

Monica Andronescu

Editor

Monica Andronescu este critic de teatru, câştigătoare a premiului UNITER pentru critică teatrală pe anul 2011. A lucrat ca jurnalist cultural la diverse publicații (Ziua, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Adevărul) este redactor la Ziarul Metropolis, a fondat și a fost redactor-șef al revistei Yorick și redactor-şef al revistei Amfiteatru.

Irina Cerchia

Editor

Irina Cerchia a absolvit Facultatea de Litere la Universitatea București, este de șase ani redactor la Editura Nemira și critic de teatru. A fost redactor la revistele Yorick și Amfiteatru. Este pasionată de pasiunile altora, pe care încearcă să le pună în valoare și în lumină cât mai bine.

Dana Ionescu

Editor

Dana Ionescu este filolog, absolventă a Facultății de Litere a Universității București, editor, traducător și publicist. A lucrat ca jurnalist cultural la diverse publicații (Ziua, Adevărul, revista Yorick), este redactor la Ziarul Metropolis.

Formular contact

TOP

Text demo reclama

r